Τρίτη 11 Μαΐου 2021

 

  Εγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο πρόγραμμα           για το σχ. έτος 2021-22 

 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα του Ολοήμερου για το επόμενο σχολικό έτος 2021-2022, πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Για την τρέχουσα σχολική χρονιά γίνονται δεκτές όλες οι αιτήσεις χωρίς προϋποθέσεις, κατά συνέπεια δε χρειάζονται βεβαιώσεις εργασίας ή κάρτα ανεργίας.

Κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δηλώνεται η ώρα που επιθυμείτε να  αποχωρεί  το παιδί σας  (15:00 ή 16:00) η οποία  είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει. Δυνατότητα ενδιάμεσης αποχώρησης των μαθητών δεν υπάρχει.

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στο τμήμα πρόωρης υποδοχής (πρωινή ζώνη 07:00-08:00),  μόνο εφόσον το παιδί είναι εγγεγραμμένο στο Ολοήμερο.

Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος είναι καθορισμένο και η φοίτηση των μαθητών σ’ αυτό υποχρεωτική, εφόσον το επιλέξετε.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα το επόμενο σχολικό έτος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε  την ΑΙΤΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ που σας αποστείλαμε με τους μαθητές και να την προσκομίσετε στο σχολείο το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2810232169.