Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019



Ο αγιασμός του σχολείου μας

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020 χτύπησε στο σχολείο μας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η αυλή του σχολείου μας είχε γεμίσει από νωρίς με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που, ξεκούραστα από τις καλοκαιρινές διακοπές, επέστρεψαν ανυπομονώντας να δουν τους φίλους, τους συμμαθητές αλλά και τους δασκάλους τους και να μοιραστούν μαζί τους τα νέα του καλοκαιριού.


Τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Στυλιανός, ιερέας του παρακείμενου ναού της Παναγίας, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν υγεία και καλή πρόοδο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε, η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Αργυρώ Χατζηγιαννάκη, καλωσόρισε στο σχολείο μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή, γεμάτη πρόοδο και δημιουργία σχολική χρονιά. Ενημέρωσε τους γονείς για τη λειτουργία του σχολείου κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς και κάλεσε όλους να συνεργαστούν εποικοδομητικά προς όφελος των μαθητών μας.

Τα παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο έτοιμα για νέες περιπέτειες στο ταξίδι τους προς τη γνώση,  γεμάτα θετική ενέργεια και πολλή διάθεση για άλλη μια αξέχαστη σχολική χρονιά.