Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019


Επίσκεψη του Δημάρχου Ηρακλείου
κ. Λαμπρινού στο σχολείο μας



Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, μας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός προκειμένου να επιβλέψει τα έργα που διενεργούνται αυτό το διάστημα από τα συνεργεία του δήμου στο σχολείο μας.
Τον συνόδευαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αναστασάκης, η Υπεύθυνη Σχολικών κτιρίων κ. Ζαχαριουδάκη και αρκετά στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
 Τα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν την ανακατασκευή του τοιχίου στην οδό Ερυθραίας, παρεμβάσεις και επιδιορθώσεις στα επιχρίσματα και το μπετό του δυτικού και βόρειου εξωτερικού τοίχου, ελαιοχρωματισμός  των εξωτερικών όψεων του σχολείου. Επίσης, άμεσα έχει προγραμματιστεί το στρώσιμο του γηπέδου μπάσκετ με βιομηχανικό δάπεδο.



Όλα τα παραπάνω έργα είναι ζωτικής σημασίας για την επισκευή και συντήρηση της κτιριακής υποδομής του συγκροτήματός μας και βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και ολοκλήρωσης. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, αυτή τη στιγμή, είμαστε ίσως το μόνο σχολείο που τόσα πολλά έργα υλοποιούνται κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Ηρακλείου και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας για την ανταπόκρισή της στα αιτήματα του σχολείου μας, καθώς και για τη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή,  προκειμένου οι μαθητές μας να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς στο χώρο του σχολείου τους.
Το σχετικό με την επίσκεψη του Δημάρχου κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Δήμου Ηρακλείου, μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link: