Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019


Συμμετοχή του σχολείου μας στον

Τελικό Κυπέλλου Ανδρών Μπάσκετ




Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δυο Αοράκια» ο Τελικός Κυπέλου Ανδρών στο Μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί μόνο με την παρουσία μαθητών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και των μαθητών των Γυμνασίων. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση  Κρήτης έδωσε στους μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τον αγώνα δωρεάν, αναλαμβάνοντας και τη μεταφορά των παιδιών στο γήπεδο.



Θεωρώντας ότι είναι σημαντικό για τους μαθητές μας να συμμετέχουν σ’ αυτή την αθλητική γιορτή, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Ταμιωλάκης Γιώργος, Τάνης Γρηγόρης, Ζουριδάκη Μαρία και Σωμαράκη Αλεξάνδρα ανέλαβαν να συνοδέψουν τα παιδιά.





Όλα πήγαν θαυμάσια. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα μέσα από το γήπεδο και να ζήσουν αυτήν την εμπειρία παρέα με πλήθος άλλων παιδιών και εκπαιδευτικών από σχολεία της πόλης μας, δημιουργώντας μια όμορφη φίλαθλη ατμόσφαιρα. 












Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που ανέλαβαν τη συνοδεία των παιδιών και ευχόμαστε να δοθεί και στο μέλλον ανάλογη ευκαιρία στους μαθητές μας.