Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Εγγραφές μαθητών/τριών στο Ολοήμερο πρόγραμμα

για το σχ. Έτος 2020-21

 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου για το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021 πρέπει να γνωρίζετε ότι δικαίωμα εγγραφής έχουν:

·        Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δυο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας στην περίπτωση που είναι άνεργοι

·        Οι μαθητές των οποίων ο ένας γονιός έχει βεβαίωση εργασίας κι ο άλλος  έχει κάρτα ανεργίας.

·        Οι μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων, τρίτεκνων  και μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές των οποίων οι γονείς έχουν χρόνιες παθήσεις, είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης, φυλακισμένοι κλπ)

·        Για τους μαθητές που οι γονείς τους είναι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες κλπ αρκεί η προσκόμιση βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι:

·        Κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δηλώνεται η ώρα που επιθυμείτε να  αποχωρεί  το παιδί σας  (15:00 ή 16:00) η οποία  είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει. Δυνατότητα ενδιάμεσης αποχώρησης των μαθητών δεν υπάρχει.

·         Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην πρόωρη υποδοχή (πρωινή ζώνη 07:00-08:00)  μόνο εφόσον ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος στο Ολοήμερο πρόγραμμα.

·        Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος είναι καθορισμένο και η φοίτηση των μαθητών σ’ αυτό υποχρεωτική, εφόσον το επιλέξετε.

 

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα το επόμενο σχολικό έτος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε  τη σχετική ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ του γονέα και να την προσκομίσετε στο σχολείο μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2810232169

                                                                           

                                                                       Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                                   Χατζηγιαννάκη    Αργυρώ