Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

      Διαδικασία εγγραφής – επιλογής μαθητών στην Α' τάξη Γυμνασίου         των Μουσικών Σχολείων για το σχολ. έτος 2020-2021

         Αγαπητοί γονείς

 Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων).

 Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς- κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους. Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα υπάρξει νεότερη  ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α' τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή σε κλήρωση άλλου Πρότυπου ή Πειραματικού Γυμνασίου.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υποβάλετε Αίτηση, είναι από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mousiko.gr ή απ’ ευθείας στο σύνδεσμο

http://goo.gl/forms/EFKUP4fp3e

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο (τηλ. 2810761696), εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σας επισυνάπτουμε και σχετική ενημέρωση από το Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου.

 

                                               Η Διευθύντρια του Σχολείου

Χατζηγιαννάκη Αργυρώ