Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019


Εκδήλωση για τη διατροφή
από τους μαθητές της Δ΄ τάξης

Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Δ΄ τάξης, υλοποίησαν προγράμματα για την Υγιεινή Διατροφή. Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, το κάθε τμήμα ετοίμασε ένα θεατρικό δρώμενο, το οποίο παρουσίασαν σε μαθητές και γονείς την Παρασκευή 10 Μαΐου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ2 τμήματος παρουσίασαν την κωμική θεατρική παράσταση «Οικογένεια Φαταούλα». Μέσα από την περιπέτεια υγείας του μικρού Ορέστη και της οικογένειά του, που καθόλου δεν προσέχουν τη διατροφή τους, τα παιδιά μας δίδαξαν πως η τροφή που τρώμε μπορεί να μας αρρωστήσει, μπορεί όμως να μας βοηθήσει να είμαστε υγιείς. Η επιλογή είναι δική μας…
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δ1 τμήματος παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο που δημιουργήθηκε από τα ίδια τα παιδιά, τραγουδώντας τα οφέλη κάθε φρούτου και λαχανικού.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Δ΄ τάξης για την ωραία εκδήλωση που στόχο είχε να υπενθυμίσει σε όλους μας την αξία της Υγιεινής Διατροφής.